News Archive
Sezen Aksu, ABD'de büyüledi
Cumhuriyet, 05.04.2010

Türk pop müziğinin ünlü yıldızı Sezen Aksu, 10 yıl aradan sonra ABD'deki hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

North Bethesda'daki Strathmore Konser Salonu'nda yapılan konserde, yılların eskitemediği sanatçıyı dinlemeye, Washington ve çevre şehirlerde yaşayan Türklerin ağırlıklı olduğu 1,800'ü aşkın kişi geldi.

Sanatçıya dünyaca ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu'nun eşlik ettiği konserde Aksu, "Şinanay" ve "Ada Vapuru"ndan "Sen Ağlama" ve "Gidemem"e, sevilen birçok parçasını seslendirdi. Zaman zaman yaptığı esprilerle izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatan sanatçı, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Ancak konser sırasında, sanatçının esprisine seyircilerden birinin alınması, sanatçı ile bu seyirci arasında kısa süreli atışmaya neden oldu. Diğer seyircilerin alkış ve sözleriyle Aksu'ya destek verdiği olay, kısa sürede tatlıya bağlandı.

Aksu, TurkofAmerica ile GNL Entertainment'ın ortaklaşa organize ettiği ve kurumsal sponsorluğunu Washington merkezli Türk Kültür Vakfı'nın (Turkish Cultural Foundation) yaptığı konserler dizisi kapsamında yarın New York'un dünyaca ünlü Carnegie Hall'de, 7 Nisan'da da New Jersey'in Newark kentindeki Prudential Hall'de hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

Source : Cumhuriyet
 
Flag Counter